Onze werkwijze | Tailormate

Standenbouw

STANDENBOUW

Als onderneming of merk heb je ongetwijfeld een verhaal te vertellen. Tailormate creëert de perfecte setting waar consumenten dat verhaal kunnen beleven. Van unieke beursstanden tot displays, en van pop-up shops tot foodtrucks: wij bedenken, ontwerpen, maken en bouwen ze voor je. Van brainstormsessie tot de definitieve plaatsing op locatie: Tailormate is een onestopshop die alles voor jou regelt.

1        NICE TO MEET YOU!

Heb je een vraag of een creatief idee? Dan kom je eerst terecht bij ons sales team dat met je meedenkt en je adviseert. Onze focus: customer experience. Elke keuze die we maken is er dan ook op gericht jouw onderneming of merk te promoten en te versterken.

2       ONTWERP

Wanneer alle doelstellingen gekend zijn, vertalen onze designers deze naar een uniek ontwerp. Zij denken creatief vormelijk, ruimtelijk en conceptueel na en bekijken welke materialen het best geschikt zijn.

3        TECHNISCHE UITWERKING

Eens het ontwerp goedgekeurd is, komt het bij onze R&D-afdeling terecht. Zij bekijken op welke manier het ontwerp best uitgevoerd wordt in functie van budget, timings en duurzaamheid. Nadien zorgen ze voor de calculatie en de opmaak van technische plannen.

4        PRODUCTIE

Daarna gaat het atelier aan de slag. Van laswerken en metaalconstructies tot fijne houtbewerking en verfspuiterij – onze mensen staan garant voor een kwalitatief eindproduct. Tailormate beschikt over een geautomatiseerd machinepark met het oog op maximale efficiëntie en precisie.

5        BRANDING

In de laatste fase zorgen onze beletteraars voor het ontwerp, de bedrukking en de plaatsing van wandbestickering, gevelsignalisatie, freesletters, textieldoeken… In ons eigen printerpark bedrukken we rechtstreeks op de meest uiteenlopende materialen van klein tot (extra) groot formaat.

6        PLAATSING & STOCKAGE

Wanneer het project intern afgewerkt is, schiet onze crew in actie. Zij zetten het materiaal klaar, vervoeren het naar de locatie en bouwen daar alles op. Nadien kunnen we alle materialen stockeren in ons magazijn van 4000m². Soms plaatsen we een display of beursstand wel tientallen keren per jaar.