Wat we doen

Standenbouw & display.

standenbouw

Als onderneming heb je ongetwijfeld een verhaal te vertellen. Tailormate creëert de perfecte setting waar consumenten dat verhaal kunnen beleven. Van unieke beursstanden tot winkeldisplays, van food trucks tot festivalstanden: wij bedenken en bouwen ze voor je. Bovendien verzorgen wij het volledige traject in huis.

Natan, designer: “Ik teken nooit zomaar meteen wat de klant vraagt, maar bekijk eerst of het verhaal wel klopt. Elk ontwerp vertrekt vanuit het DNA van een onderneming of merk. Pas in een latere fase ga ik creatief vormelijk nadenken.”

Projectinterieur.

projectinterieur

Tailormate biedt een brede waaier aan interieuroplossingen voor de zakelijke markt. We focussen op de uitvoering van interieurprojecten voor architecten en ontwerp studio’s. Of het nu gaat over de inrichting van winkels, cafés, restaurants of kantoren, ons gedreven team van meubelmakers en werfleiders staat voor u klaar.

Werner, projectmanager: “Ik vind het fantastisch dat een aanvraag binnenkomt, en dat die er, bij wijze van spreken, langs de andere kant weer uitrolt als een gerealiseerd geheel. Think, Make, Do. Doordat alles in huis gebeurt, kan je op elk moment bijsturen. Zo slagen we erin onze projecten op te leveren binnen de afgesproken timings en budgetten.”

Print & belettering.

print & belettering

Sinds 2016 hebben we onze eigen printafdeling, Printix. Hier gebeurt alles wat met printen te maken heeft: van spandoeken, het beletteren van etalages, het inpakken van auto’s tot het bedrukken van textieldoeken. Een team van ervaren beletteraars staat in voor het ontwerpen, printen en plaatsen van allerhande visuele communicatieprojecten.

Johan, leidingevende bij Printix: “Sinds de overname en onze verhuis naar Tailormate kunnen we ons als één team aan onze klanten presenteren. Door onze expertise te bundelen, zorgen we voor alle mogelijke sign & display oplossingen voor de retail- en interieursector.”