Wat we doen | Tailormate

Wat we doen

Standenbouw.

Onze focus is customer experience. Als onderneming heb je altijd een verhaal te vertellen. Tailormate creëert de perfecte setting waar consumenten jouw verhaal ten volle kunnen voelen en beleven. Van unieke beursstanden en winkeldisplays tot food trucks en festivalstanden: wij bedenken, ontwerpen en bouwen ze voor je. Bovendien verzorgen wij het volledige traject in eigen huis.

Natan, designer: “Ik teken nooit zomaar meteen wat de klant vraagt, maar bekijk eerst of het verhaal wel klopt. Elk ontwerp vertrekt steeds vanuit het DNA van een onderneming of merk. Pas in een latere fase ga ik creatief vormelijk nadenken over de beste oplossing voor jouw project.”

Interieurbouw.

Tailormate biedt een brede waaier aan interieuroplossingen voor de zakelijke & particuliere markt. Of het nu gaat over de inrichting van winkels, cafés, restaurants, kantoren of keukens, ons gedreven team van meubelmakers en werfleiders staat voor jou klaar.

Lieven, projectmanager: “Ik vind het fantastisch dat er een aanvraag binnenkomt en dat die er, bij wijze van spreken, langs de andere kant weer uitrolt als een gerealiseerd geheel. Omdat alles in eigen huis gebeurt, kan je op elk moment bijsturen. Zo slagen we er in om onze projecten op te leveren binnen de afgesproken timings en budgetten.”

Print & belettering.

print & belettering

Sinds 2016 beschikken we over een in-house printafdeling, Viaprintix. Hier gebeurt alles op het vlak van print & signmaking voor standenbouw- en interieurprojecten: wandbestickering, gevelsignalisatie, freesletters, textieldruk, laseren, rechtstreeks bedrukken van alle soorten materialen… You name it, we make it. Ons team van beletteraars staat in voor ontwerp, print en plaatsing.

Johan, leidinggevende bij Viaprintix: “Sinds de overname en verhuis naar Tailormate kunnen we ons als één team aan onze klanten voorstellen. Door onze expertise te bundelen, zorgen we voor alle mogelijke sign & display oplossingen voor de retail- en interieursector.”