Werkwijze

1        NICE TO MEET YOU

Heb je een vraag voor ons? Dan kom je terecht bij zaakvoerder Kevin die graag samen met zijn ervaren team met je meedenkt en je adviseert. Elke keuze die we maken is erop gericht jouw merk te promoten en te versterken.

2       ONTWERP

Zodra al jouw doelstellingen gekend zijn, vertalen onze designers jouw vraag naar een innovatieve beursstand. Zij denken creatief vormelijk na en bekijken welke materialen het beste passen om tot een mooi eindresultaat te komen. Voor interieurprojecten werken we samen met externe architecten en ontwerp bureau’s.

3        TECHNISCHE UITWERKING

Eens het ontwerp goedgekeurd is, komt het bij onze R&D-afdeling terecht. Die bekijkt op welke manier het ontwerp best uitgevoerd kan worden, in functie van het budget en de duurzaamheid. Zodra dat beslist is, tekenen zij alles technisch uit.

4        PRODUCTIE

Daarna gaat het atelier aan de slag. Van laswerken en metaalconstructies tot fijne houtbewerking en verfspuiterij. Onze mensen staan garant voor een kwalitatief eindproduct. Tailormate beschikt over een geautomatiseerd machinepark met het oog op maximale efficiëntie en precisie.

5        BRANDING

In de laatste fase zorgen onze beletteraars voor het ontwerp, de bedrukking en de plaatsing van reclamefolies en textieldoeken. We kunnen de meest uiteenlopende materialen bedrukken met onze grootformaat printers en ze nadien versnijden op onze freestafels.

6        PLAATSING & STOCKAGE

Als het project intern afgewerkt is, schiet onze crew in actie. Zij zetten het materiaal klaar, vervoeren het naar de locatie en bouwen daar alles op. Nadien kunnen we alle materialen stockeren in ons magazijn van 4000m². Want soms plaatsen we een display of beursstand wel tientallen keren per jaar.