Interieurbouw: werkwijze - Tailormate

Interieurbouw: werkwijze

Tailormate levert high-end maatwerk voor kantoor, winkel, horecazaak of woning. Wij zijn de allround partner voor interieurbouw – van ontwerpadvies tot finishing touch. Samen creëren we een ruimte die jouw merkverhaal weerspiegelt.

1        NICE TO MEET YOU!

Een goed interieurproject begint met een goed kennismakingsgesprek. Ons ervaren sales team denkt met je mee en geeft je advies over het ontwerp en de keuze van materialen om het gewenste budget te bereiken.

2       TECHNISCHE UITWERKING

Eens het ontwerp finaal is, zorgt het tekenbureau voor de opmaak van de technische plannen. Onze productietekenaars zoeken naar de beste manier om je interieurproject zo optimaal én getrouw mogelijk uit te voeren.

3        PRODUCTIE

Het in-house productieatelier is voorzien van de modernste machines voor hout-, kunststof- & metaalbewerking en lakwerk. Zo kunnen we op elk moment bijsturen en je interieurproject binnen de afgesproken termijn realiseren.

4        WERKPLAATS

Onze geautomatiseerde werkplaats en ervaren schrijnwerkers & metaalbewerkers bieden je de hoogste kwaliteit. Opdeelzaag, CNC-freesmachines, lasmachines of spuitcabine – alles is aanwezig om de meest unieke materialen te verwerken.

5        BRANDING

Onze in-house printafdeling Viaprintix realiseert print & signmaking voor commerciële interieurprojecten – van wandbestickering, gevelsignalisatie en freesletters tot laser-cut, textieldruk en print-to-plate.

6        MONTAGE

Onze interieurbouwers hebben een feilloos oog voor detail en staan in voor de plaatsing van het maatwerk. Ook na de oplevering van je interieurproject blijven we beschikbaar voor nazorg, bijkomend advies of vragen.

7        WERFOPVOLGING

Een goed ontwerp is de basis, maar een goede uitvoering en opvolging zijn minstens even belangrijk. Onze ervaren projectleiders volgen jouw interieurproject op en leiden alles in goede banen, zowel in het atelier als op de werf.

8       TOTAALAANNEMING

Bij ons kun je ook terecht voor de volledige afwerking van je interieurproject. Een team van sterke onderaannemers werkt alles met zorg af. Kies je liever zelf partners, dan staan we graag in voor coördinatie en opvolging.

9        INTERACTIE & BELEVING

We geloven sterk in interactieve en digitale toepassingen: gamification, virtual & augmented reality, visitor measurement… Samen met jouw of onze partners zorgen we voor een naadloze integratie in je winkel, horecazaak of kantoor.