Interieurbouw

INTERIEURBOUW

Tailormate levert high-end maatwerk voor kantoor, winkel, horecazaak of woning. Wij zijn een allround partner voor interieurbouw, met een totaalaanpak van ontwerpadvies tot finishing touch. Samen creëren we de perfecte ruimte waar mensen zich goed voelen en consumenten het verhaal van merken en bedrijven ten volle kunnen beleven.

1        NICE TO MEET YOU!

Een goed interieurproject begint met een goed kennismakingsgesprek. Ons ervaren sales team denkt met je mee en geeft je advies over het ontwerp en de keuze van materialen om het gewenste budget te bereiken.

2       TECHNISCHE UITWERKING

Eens een ontwerp finaal is, zorgt ons tekenbureau voor de opmaak van technische plannen. Onze productietekenaars zoeken naar de beste manier om je project zo optimaal én getrouw mogelijk uit te voeren.

3        PRODUCTIE

Het kloppend hart van Tailormate is het productieatelier voorzien van de modernste machines voor hout-, kunststof-, metaalbewerking en lakwerk. Door verschillende disciplines onder één dak samen te brengen tot een unieke combinatie, kunnen we op elk moment bijsturen en slagen we erin om je interieurproject binnen de afgesproken termijn te realiseren.

4        WERKPLAATS

Onze geautomatiseerde werkplaats en ons team van ervaren schrijnwerkers en metaalbewerkers staan klaar om je de hoogste kwaliteit te bieden. Opdeelzaag, CNC-gestuurde freesmachines, kantenlijmer, lasmachines, spuitcabine, … laten ons toe om de meeste exclusieve en unieke materialen te verwerken.

5        BRANDING

Sinds 2016 beschikken we over een in-house printafdeling, Viaprintix. Hier gebeurt alles op vlak van print & signmaking voor commerciële interieurprojecten: wandbestickering, gevelsignalisatie, freesletters, textieldruk, laseren, rechtstreeks bedrukken van alle soorten materialen, …

6        MONTAGE

Onze interieurbouwers met een feilloos gevoel voor detail staan in voor de plaatsing van het maatwerk. Ook na de oplevering zijn wij beschikbaar voor advies, nazorg en bijkomende vragen.

7        WERFOPVOLGING

Een goed ontwerp is de basis, maar de uitvoering en opvolging zijn minstens zo belangrijk. Onze ervaren projectleiders volgen je interieurproject op, zowel in het atelier als op de werf.

8       TOTAALAANNEMING

Tailormate kan naast het maatwerk ook de volledige binnenafwerking van je interieurproject voor zijn rekening nemen. Hiervoor werken we samen met sterke onderaannemers voor o.a. elektriciteit, sanitair, verwarming en bevloering. Heb je zelf partners met wie je graag samenwerkt? Geen nood, wij nemen graag de coördinatie en opvolging voor onze rekening.

9        INTERACTIE & BELEVING

Bij Tailormate geloven we sterk in relevante interactieve en digitale toepassingen: gamification, virtual of augmented reality, visitor measurement, … Samen met uw of onze partners zorgen we ervoor dat deze toepassingen naadloos geïntegreerd worden in uw winkel, horecazaak of kantoor.