Standenbouw: werkwijze - Tailormate

Standenbouw: werkwijze

Don’t blend in, stand out. Tailormate creëert een customer experience die jouw merkverhaal helemaal tot leven wekt. Van beursstanden, displays en pop-upwinkels tot foodtrucks en koffietrailers – we denken mee van ontwerp tot plaatsing.

1        NICE TO MEET YOU!

Heb je een vraag of creatief idee? Dan kom je eerst terecht bij ons salesteam dat met je meedenkt en advies geeft. Onze focus: customer experience. Elke keuze is erop gericht jouw merk of bedrijf te promoten en te versterken.

2       ONTWERP

Wanneer alle doelstellingen bepaald zijn, vertalen onze designers deze in een uniek ontwerp. Ze denken hierbij creatief-vormelijk, ruimtelijk en conceptueel na en bekijken welke materialen het beste geschikt zijn voor de realisatie van jouw ontwerp.

3        TECHNISCHE UITWERKING

Eens het ontwerp goedgekeurd is, gaat het naar onze R&D-afdeling. Zij buigen zich over de beste uitvoering in functie van budget, timing en duurzaamheid. Nadien zorgen ze voor de calculatie en de opmaak van technische plannen.

4        PRODUCTIE

In ons geautomatiseerd atelier staat alles in het teken van maximale efficiëntie en precisie. Van laswerken en metaalconstructies tot fijne houtbewerking en verfspuiterij, ons team zorgt voor een kwalitatief eindproduct.

5        BRANDING

Beletteraars zorgen voor het ontwerpen, bedrukken en plaatsen van wandbestickering, gevelsignalisatie, freesletters, textieldoeken en meer! In ons in-house printerpark bedrukken we haast alle materialen van klein tot (extra) groot.

6        PLAATSING & STOCKAGE

Time for action! Onze crew brengt alles in gereedheid voor het vervoer naar en de opbouw op locatie. Ons magazijn van 4000m² biedt ruimte voor stockage. Handig indien je display of beursstand meermaals moet worden geplaatst.