Werken bij Tailormate - Tailormate

Werken bij Tailormate?

Bij Tailormate werken we elke dag samen aan interieurbouw- en standenbouwprojecten die in het oog springen. Op en naast onze werkvloer voel je de passie. Ontdek hieronder waarom werken bij Tailormate écht iets voor jou kan zijn! Of solliciteer meteen op één van onze vacatures.

UITDAGENDE PROJECTEN

Bij Tailormate kan je aan de slag met uitdagende standenbouw– of interieurprojecten zoals de inrichting van winkels, kantoren, restaurants, bars, hotels, … Geen enkel project lijkt op het voorgaande.

We produceren interieurelementen en meubelstukken in alle vormen en materialen. Je eigen gerealiseerde projecten zullen steevast in het oog springen.

SYLVIE, ACCOUNT MANAGER

“Kansen en uitdagingen in een toffe sfeer”

“Bij Tailormate ben ik terecht gekomen in een toffe groep collega’s. Ik krijg de kans om zelf initiatieven op poten te zetten en mijn carrière in handen te nemen. Ik voel me goed bij de flexibele bedrijfsstructuur en het feit dat alles bespreekbaar is.”

EEN PROFESSIONEEL ATELIER

Bij Tailormate werk je in een professioneel uitgerust productieatelier voorzien van de modernste machines voor hout-, kunststof- & metaalbewerking en lakwerk.

Veel in-house productie betekent een grote controle over kwaliteit en deadlines. Je hebt voldoende afwisseling en je ziet een afgewerkt product naar de werven vertrekken.

THE WOLFPACK

Een communicatiebureau stelde de wolf voor als logo van Tailormate om de sterke connectie tussen alle werknemers in de verf te zetten.

Je komt terecht in een hecht team van gepassioneerde vakmensen. Ook naast de werkuren blazen we graag uit met de collega’s. Samen sporten, een pintje drinken, een festival meepikken… het hoort erbij.

INTERIEURBOUWER

Noem ons geen schrijnwerkerij. Wij zijn een interieurbouwer en nemen naast het maatwerk de volledige afwerking van een project voor onze rekening.

We leveren dus geen ‘meubelonderdelen’ voor de nieuwste hippe winkel op de Meir. We bouwen hem gewoon van A tot Z. Fierheid over je werk zal zeker niet ontbreken.

EEN ‘AWARD-WINNING’ TEAM

In 2021 werd Tailormate bekroond met de Voka Lokaal Mechelen Award en de prestigieuze Voka Prijs Innovatief Ondernemen, regio Mechelen-Kempen.

Een beloning voor de weg die we met het ganse team reeds aflegde, en een extra motivatie om elke dag beter te doen voor onze klanten en medewerkers.

EEN GROEIENDE EN GEZONDE KMO

Tailormate is een groeiende en financieel gezonde KMO. We zijn klein genoeg waardoor je connectie hebt met álle werknemers én het management. We zijn groot genoeg waardoor je kan terugvallen op collega’s met verschillende expertises.

De diversheid aan jobs zorgt voor doorgroeimogelijkheden. We leren je graag dingen, maar we hopen ook van jou te leren.

DRIES, CHEF ATELIER

“Uitdagende projecten en veel afwisseling”

“Bij Tailormate is elke dag anders. De ene dag produceren we kasten voor een kantoor, de volgende dag zitbanken voor een hotel of verkoopstogen voor een winkel. De projecten zijn telkens een uitdaging. Dat de sfeer in ons team super goed zit, maakt dat de dagen voorbijvliegen.”

EEN MOTIVERENDE VERLONING

Bij Tailormate geloven we in het feit dat je in de eerste plaats met goesting moet komen werken. Uiteraard heb je ook recht op een correcte en motiverende verloning.

Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, bedrijfswagen, tankkaart, fietslease, … worden je aangeboden afhankelijk van je functie.