displays - Tailormate

Portfolio Categories: displays

Sony

Op 2 juni 2019 organiseerde Sony de zesde editie van de Sony Photo & Video Experience in C-Mine, Genk. Tijdens het event kon je kennismaken met de volledige product line-up, camera’s en lenzen testen en verschillende workshops en lezingen bijwonen. Tailormate bedacht en creëerde het concept, geïnspireerd op een vintage circus.

Sony

Op de Dealerdays 2019 te Zaventem stelde Sony zijn nieuwe producten voor aan de Belgische verdelers. Tailormate produceerde verschillende houten displays, verlichte wanden en metalen wandkasten op maat om alle producten op een overzichtelijke manier aan het publiek voor te stellen.

Fluvius

Op 1 juli 2018 sloegen Eandis en Infrax de handen in elkaar om samen een nieuw netbedrijf te vormen, genaamd Fluvius. Tijdens de Tot-bij-u-tour kun je ontdekken hoe je een aansluiting aanvraagt, welke premies je via Fluvius kunt krijgen, of welke fijne jobs ze je bieden. Mede mogelijk gemaakt door EverPresent events, Printix en Tailormate. […]

Sony

Op de Dealerdays 2018 stelde Sony zijn nieuwe producten voor aan de Belgische en Nederlandse verdelers. Tailormate produceerde verschillende houten displays, verlichte wanden en metalen wandkasten op maat om alle producten op een overzichtelijke manier aan het publiek voor te stellen.

Sony

Voor Sony ontwikkelde Tailormate een modulaire beursstand en een set van modulaire displays. Alle displays hebben een verwisselbaar topblad waardoor eender welk product getoond kan worden – of het nu gaat over hoofdtelefoons, camera’s of bluetooth speakers.