festivalstanden - Tailormate

Portfolio Categories: festivalstanden

Accent Jobs

Onder de titel “Accent, de roadie van je carrière”, ging Accent Jobs op Graspop Metal Meeting op zoek naar kandidaten voor de coolste job van de zomer: roadie van een bekende artiest op een festival. Tailormate ging helemaal in thema aan de slag met de festivalstand. En of die ‘rockte’… Op de übercoole stand konden de […]

Accent Jobs

Onder het motto “Jump for your new job” creëerden we in opdracht van Accent Jobs een festivalstand met scratch wall. De festivalgangers sprongen in hun velcro-pak letterlijk naar een nieuwe job. De gedurfde sprong werd geanimeerd en gedeeld als grappige video op de sociale media. In samenwerking met Eventattitude.

Maanrock

Maanrock is het grootste gratis festival van België. Al jaren is Tailormate sponsor en partner van dit Mechelse stadsfestival. Daarnaast bieden we advies en expertise op het vlak van organisatie en productie. Als extraatje ontwerpen en bouwen we het Feestpodium op de Ijzerenleen inclusief licht, geluid en video-animatie. Dit jaar werd gekozen voor een ‘urban jungle’-thema.

Alken-Maes

Al jaren zorgt Tailormate voor het ontwerp en de bouw van de Maes festivalstand op de zomerfestivals. Dit jaar konden festivalgangers in de stand terecht om hun unieke bijnaam te laten vereeuwigen op een gepersonaliseerde pet. De Maes-stand, te herkennen aan een gigantische pet als eye-catcher, was deze zomer terug te vinden op Couleur Café, […]

Volkswagen

Voor de lancering van de nieuwe Volkswagen T-Roc ontwierp Tailormate een festivalstand in ‘urban atmosphere’, wat deze compacte SUV uitstraalt. Op de stand draaide alles rond ‘confidence’. De festivalgangers konden een video multi-shot maken met zelfvertrouwen als rode draad, die ze nadien konden delen op de sociale media. Zelfzekerheid is besmettelijk, zo blijkt, want duizenden festivalgangers paradeerden fier over het […]

Brouwerij Haacht

Je kon er deze zomer niet naast kijken: Primus was alomtegenwoordig op de festivals. Samen met Fast Forward Events uit Gent ontwikkelde Tailormate een eigenzinnige festivalbar(ak) met originele op maat gemaakte tapkranen. In en rond de stand konden bezoekers genieten van straat- en graffiti-artiesten of zich wagen aan een spelletje ‘nageltje klop’. In samenwerking met FFWD.

Alken-Maes

Om festivalgangers van de perfecte pint bier te laten genieten, produceerde Tailormate enkele nieuwe barcontainers voor Alken-Maes. Nieuw is dat Maes nu ook beschikt over een barcontainer van waaruit je op de festivals speciaalbieren kan schenken vanuit zes geïnstalleerde tapkranen.

Proximus

Tailormate bouwde een imposante festivalstand van 35 meter lang, 6 meter breed en 8 meter hoog in de juiste look & feel. Het doel? De festivalgangers op Rock Wechter laten kennismaken met Proximus via leuke animaties, gepersonaliseerde gadgets en een volledig operationele service desk voor mobiele telefonie en internet.

ING

We bouwden verschillende zeecontainers om tot een ING festivalstand met honderden lockers waarin festivalgangers hun spullen konden achterlaten en hun gsm konden opladen. Bovendien speelden we in op de beleving van de festivalgangers door samen met NewFusion, een bedrijf dat marketing en technologie samenbrengt, een heuse sky experience uit te werken. In samenwerking met NewWorld.