Goe Beestig - Tailormate

Goe Beestig

Goe Beestig

Winkelinrichting Turnhout

Tailormate kreeg de opdracht om de allereerste Goe Beestig in Turnhout te realiseren. Een dierenwinkel met een innovatieve winkelinrichting waarbij het huisdier volledig centraal staat in de winkelervaring, niet het baasje. In deze winkel wordt elke huisdierensoort op een creatieve manier in de schijnwerpers gezet met de nodige zorg en creatieve aandacht.

Neem bijvoorbeeld een vogelkooi van ongeveer 5 meter lang waar klanten doorheen kunnen wandelen. Hiermee word je letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in de wereld van vogels. Als je op zoek bent naar vissen, kun je jezelf onderdompelen in de onderwaterwereld, waar je een uitgebreid assortiment aquariumvissen vindt. En als je net de trotse eigenaar bent geworden van een puppy of kitten, kun je advies krijgen in de puppy- of kittencorner, waar je alle benodigdheden vindt om je nieuwe familielid te verwelkomen.

Als kers op de taart werd Goe Beestig reeds na 4 maanden opening uitgeroepen tot ‘Beste Belgische nieuwkomer 2023-2024‘ tijdens de ‘Retailer of the year Belgium‘.

Foto’s: Willem Van Puyenbroeck

share.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht Terug naar overzicht